first hotel grand

Odenses gamle dame!

"Jo tidligere du forlader Grand - des længere tid har du til at glæde dig til næste besøg"

First Hotel Grand - Odenses flotte, stolte hotel med den bedste beliggenhed. 

Den nye ledelse har en klar målsætning - nemlig at viderføre et hotel i topklasse og tilføre en moderne, utraditionel og dynamisk vifte af tilbud til deres gæster, der gør gæsternes ophold uforglemmligt.

Den opgave løses af topmotiverede og serviceorienterede medarbejdere! SALG&FOKUS går hånd i hånd med Grand Hotel for hele tiden at toptune medarbejdere og ledere. Salg, gennem service, kommunikative færdigheder, ledelsesværktøjer og effektivisering af samarbejdet på tværs af afdelingerne, har høj prioritet i de opgaver, vi løser på hotellet.

 

"Tak for 3 rigtige gode kursusdage.
Det var en fantastisk god oplevelse at have SALG&FOKUS med ind over dagene. Der er ingen tvivl om at de i den grad har været med til at løfte niveauet på holdene.
De har fra start til slut vist et engagement udover det forventede, og har bidraget med mange brugbare løsninger i forhold til forløb og afholdelse af kurserne. Den energi de forstår at lægge i deres indlæg er simpelthen fremragende, ligesom de undervejs i Yasar´s undervisningsforløb har været sublime til at komme med gode og relevante inputs.
Det er helt utroligt hvad jeg har fået af positiv feedback efterfølgende, og nyder i dag et top motiveret personale.
Jeg håber meget vi igen kan finde sammen i en lignende løsning, og at vi igen kunne benytte os af SALG&FOKUS da jeg er sikker på at de har meget mere i sig.
Endnu en gang tak for hjælpen".

Jens Priegel, hoteldirektør, First Hotel Grand Odense

 

Udpluk af kunder jeg arbejder med:

Odense Bulldogs Ishockey

Odense Bulldogs Ishockey er den profesionelle del af ishockey miljøet i Odense. Bulldogs spiller i den danske Metal-Ligaen og er traditionelt en klub der ligger i toppen af ligaen.

Arrow right

Thansen

Et flagskib i dansk detailhandel.

Arrow right

PWC

Nærværende revisionsfirma med verdensomspændende netværk. Kontorer i hele landet. Høj troværdighed. Stor ekspertise. Netværk i hele verden. Tjenester: Revision, Skat, Moms og Afgifter, Rådgivning, Kurser.

Arrow right

Flextek

Flextek A/S leverer komplette løsninger til den danske metalindustri med et stort program af CNC-styrede værktøjsmaskiner af høj kvalitet fra flere af verdens førende maskinproducenter.

Arrow right

“Hokus pokus dit største salg kom
med hjælp fra SALG&FOKUS”