first hotel grand

Odenses gamle dame!

"Jo tidligere du forlader Grand - des længere tid har du til at glæde dig til næste besøg"

First Hotel Grand - Odenses flotte, stolte hotel med den bedste beliggenhed. 

Den nye ledelse har en klar målsætning - nemlig at viderføre et hotel i topklasse og tilføre en moderne, utraditionel og dynamisk vifte af tilbud til deres gæster, der gør gæsternes ophold uforglemmligt.

Den opgave løses af topmotiverede og serviceorienterede medarbejdere! SALG&FOKUS går hånd i hånd med Grand Hotel for hele tiden at toptune medarbejdere og ledere. Salg, gennem service, kommunikative færdigheder, ledelsesværktøjer og effektivisering af samarbejdet på tværs af afdelingerne, har høj prioritet i de opgaver, vi løser på hotellet.

 

"Tak for 3 rigtige gode kursusdage.
Det var en fantastisk god oplevelse at have SALG&FOKUS med ind over dagene. Der er ingen tvivl om at de i den grad har været med til at løfte niveauet på holdene.
De har fra start til slut vist et engagement udover det forventede, og har bidraget med mange brugbare løsninger i forhold til forløb og afholdelse af kurserne. Den energi de forstår at lægge i deres indlæg er simpelthen fremragende, ligesom de undervejs i Yasar´s undervisningsforløb har været sublime til at komme med gode og relevante inputs.
Det er helt utroligt hvad jeg har fået af positiv feedback efterfølgende, og nyder i dag et top motiveret personale.
Jeg håber meget vi igen kan finde sammen i en lignende løsning, og at vi igen kunne benytte os af SALG&FOKUS da jeg er sikker på at de har meget mere i sig.
Endnu en gang tak for hjælpen".

Jens Priegel, hoteldirektør, First Hotel Grand Odense

 

Udpluk af kunder jeg arbejder med:

Buanco System

BUANCO System leverer kapitalvarer og har ofte lange salgsprocesser. For at øge salgets effektivitet besluttede de sig for at få ekstern mentoring af Danny Bærtelsen.

Arrow right

Universal Robots

Globalt markedsledende vækstkomet indenfor collaborative robotter (cobots). Universal Robots' vækstambitioner trodser enhver logik, men har været indfriet til fulde siden grundlæggelsen i 2005. I 2015 blev virksomheden overtaget af amerikanske Terradyne for tæt på 2 mia. kroner.

Arrow right

City Odense

Odense Cityforening valgte at udbyde et tre-trins salgskursus til midtbyens butikker. Til at gennemføre kurset var SALG&FOKUS førstevalget.

Arrow right

PWC

Nærværende revisionsfirma med verdensomspændende netværk. Kontorer i hele landet. Høj troværdighed. Stor ekspertise. Netværk i hele verden. Tjenester: Revision, Skat, Moms og Afgifter, Rådgivning, Kurser.

Arrow right

“Hokus pokus dit største salg kom
med hjælp fra SALG&FOKUS”