Salgsproces før salgstræning

Branche: Kantine betalingsløsninger og tyverisikring med tågekanoner

Udfordring: Ringe eller manglende styring og proces i salgsforhandlinger

Løsning: Workshop med ledelse og ejere og løbende sparring på salgsudvikling

Resultat: Høj effefktivitet og betydeligt øgede hitrater samt betragteligt bedre lønsomhed

 

Buanco System - MSS Professional

"Vi vil effektivisere vores salgsarbejde og bruge et minimum af salgsressourcer"

At have et ønske om at øge sit salg, kan ofte medføre at man peger på sælgerne og siger de skal udvikles. Inden man iværksætter sælgertræning kan det dog være en god idé at stille sig selv spørgsmålet:

"Er vores styring, processer og struktur stærk nok til at salgstræning vil virke på lang sigt?"

Det gjorde BUANCO.

Buanco leverer kantinebetalings-løsninger til virksomheder og institutioner i Norden. Desuden er de globalt dækkende med egenudviklede produkter til indbrudssikring med tågekanoner.
I forbindelse med en justering af salgsstrategien, valgte de Danny Bærtelsen fra SALG&FOKUS til at bistå med rådgivning, sparring og konkrete metoder til et mere effektivt salgsarbejde.

 

 

”På to og en halv dag når man vidt omkring.
Vi klædte Danny på med viden om BUANCO, og derfra kørte han på højtryk med skarpe iagttagelser og spørgsmål og kom - blandt meget andet - helt ind til kernen i vores salgsprocesser.

Herfra kunne han så bygge på med viden og indsigt, til vi følte os klædt på til at målrette vores salgsprocesser med bedre planlægning, aktiviteter, effektivitet, målsætning og metoder til af- regning af vores sælgere.

Vores eksportansvarlige fik også en tur i ”Bærtelsens maskine” – og nu har vi en masse gode input til at håndtere og optimere vores distributionskanaler i udlandet, så disse kan udvikles og betjenes på et langt højere og mere effektivt niveau end tidligere.

 

Konklusion:
Vi har forstået vigtigheden af en ”styret salgsproces”, hvilket vil medføre en større effektivitet i salgsledelsen og blandt sælgerne. Dette vil helt sikkert også fremgå af en øget omsætning på sigt.” 

Udpluk af kunder jeg arbejder med:

Buanco System

BUANCO System leverer kapitalvarer og har ofte lange salgsprocesser. For at øge salgets effektivitet besluttede de sig for at få ekstern mentoring af Danny Bærtelsen.

Arrow right

Floradania

Floradania Marketing er en brancheorganisation til fordel for den danske gartnerbranche inklusive distributionsselskaber. Floradania arbejder konstant for at sikre vækst og optimale vilkår for en branche der er under konstant pres fra det globale marked og teknologisk udvikling.

Arrow right

Thansen

Et flagskib i dansk detailhandel.

Arrow right

City Odense

Odense Cityforening valgte at udbyde et tre-trins salgskursus til midtbyens butikker. Til at gennemføre kurset var SALG&FOKUS førstevalget.

Arrow right

“Vi har aldrig tjent så mange penge som efter vi mødte Danny fra SALG&FOKUS”