Salgsproces før salgstræning

Branche: Kantine betalingsløsninger og tyverisikring med tågekanoner

Udfordring: Ringe eller manglende styring og proces i salgsforhandlinger

Løsning: Workshop med ledelse og ejere og løbende sparring på salgsudvikling

Resultat: Høj effefktivitet og betydeligt øgede hitrater samt betragteligt bedre lønsomhed

 

Buanco System - MSS Professional

"Vi vil effektivisere vores salgsarbejde og bruge et minimum af salgsressourcer"

At have et ønske om at øge sit salg, kan ofte medføre at man peger på sælgerne og siger de skal udvikles. Inden man iværksætter sælgertræning kan det dog være en god idé at stille sig selv spørgsmålet:

"Er vores styring, processer og struktur stærk nok til at salgstræning vil virke på lang sigt?"

Det gjorde BUANCO.

Buanco leverer kantinebetalings-løsninger til virksomheder og institutioner i Norden. Desuden er de globalt dækkende med egenudviklede produkter til indbrudssikring med tågekanoner.
I forbindelse med en justering af salgsstrategien, valgte de Danny Bærtelsen fra SALG&FOKUS til at bistå med rådgivning, sparring og konkrete metoder til et mere effektivt salgsarbejde.

 

 

”På to og en halv dag når man vidt omkring.
Vi klædte Danny på med viden om BUANCO, og derfra kørte han på højtryk med skarpe iagttagelser og spørgsmål og kom - blandt meget andet - helt ind til kernen i vores salgsprocesser.

Herfra kunne han så bygge på med viden og indsigt, til vi følte os klædt på til at målrette vores salgsprocesser med bedre planlægning, aktiviteter, effektivitet, målsætning og metoder til af- regning af vores sælgere.

Vores eksportansvarlige fik også en tur i ”Bærtelsens maskine” – og nu har vi en masse gode input til at håndtere og optimere vores distributionskanaler i udlandet, så disse kan udvikles og betjenes på et langt højere og mere effektivt niveau end tidligere.

 

Konklusion:
Vi har forstået vigtigheden af en ”styret salgsproces”, hvilket vil medføre en større effektivitet i salgsledelsen og blandt sælgerne. Dette vil helt sikkert også fremgå af en øget omsætning på sigt.” 

Udpluk af kunder jeg arbejder med:

Odense Bulldogs Ishockey

Odense Bulldogs Ishockey er den profesionelle del af ishockey miljøet i Odense. Bulldogs spiller i den danske Metal-Ligaen og er traditionelt en klub der ligger i toppen af ligaen.

Arrow right

FTZ

FTZ er autobranchens største virksomhed med over 1000 medarbejdere beskæftiget på landsplan. FTZ har mere end 50 afdelinger fordelt i Danmark og på Færøerne. FTZ sælger reservedele til hele den professionelle autobranche og har værkstedskæderne Automester, Din Bilpartner samt HELLA SERVICE PARTNER.

Arrow right

Inu:IT

Grønlands største privatejede it-selskab var bevidst om et enormt uudnyttet potentiale. Se her hvad SALG&FOKUS hjalp dem med.

Arrow right

First Hotel Grand

Fokus på kundeservice, totaloplevelser, effektiv kommunikation og teamwork.

Arrow right

“Vi har aldrig tjent så mange penge som efter vi mødte Danny fra SALG&FOKUS”