Xerox Partner Grønland

Af flere omgange har topledelsen haft SALG&FOKUS boende i Nuuk for at hjælpe med at udvikle og udbygge deres markedsposition.

Efter et 3-måneders projekt med en blanding af grundlæggende struktur i driften og optimering af salgsindsatserne, satte XPG kvartalsrekord i såvel omsætning som indtjening. Og - så bor de på verdens smukkeste isterning! 

 

Case story, XPG Nuuk:

 

"Begejstringen springer rammerne i XPG og vi bukker og takker Danny Bærtelsen fra SALG&FOKUS, der uden sidestykke har løftet en elefantopgave 64® grader Nord.

På kun 5 arbejdsdage i Nuuk har Danny Bærtelsen forandret XPG markant og positivt! Et fantastisk og tiltrængt indspark!

Vi er ikke længere, at betragte som en traditionel dækningsbidragsorienteret ”boxmovervirksomhed”, men træder nu i markedet som stolte løsningsorienterede konsulenter, der hjælper procesejere til smartere arbejdsgange og rutiner. Kunderne ligefrem takker os for vores besøg!

Vi er endeligt og markant blevet interessante for vore kunder at indgå dialog med, og vi er alle forbløffede over hvor simpelt det har været at gå fra at være PUSH-sælgere til at blive eftertragtede og efterspurgte rådgivere. Resultaterne i ugen talte for sig selv.

  • 11 gennemførte præsentationer
  • 8 reelle nye forhandlinger.   
  • 3 ordrer optaget

Og ikke mindst en vildt engageret salgsstyrke, mærkbart forandret!

Efterfølgende er vores showroom booket så voldsomt, at selv servicechefen har fattet at han ikke skal ”låne” reservedele herfra.

Danny er af natur en personligt engageret kapacitet og jeg kan kun varmt anbefale at I benytter ham. Oprigtigt er det vanskeligt at beskrive den energi han har givet os, men det virker!

  • Programmet var simpelt:
  • Lørdag:  Personlig præsentationsteknik  (rollespil)
  • Søndag: Demoteknik / Afgrænsning mellem salg og teknik
  • Man: Samkørsel sælgere
  • Tirsdag: Samkørsel sælgere
  • Onsdag: Coaching af Michael Thisted

Hermed vores varmeste anbefaling til Xerox og alle i netværket. Brug Danny Bærtelsen som ekstern forandringscoach, jeres sælgere fortjener det !"

Michael Thisted, direktør

XPG - Xerox Partner Greenland

www.xpg.gl

Udpluk af kunder jeg arbejder med:

SafeEx

SafeEx revolutionerer branchen for inspektioner af højrisiko produktionsfaciliteter så som gas- og olieboreplatforme

Arrow right

Elimar

En innovativ virksomhed i en traditionel branche

Arrow right

Inu:IT

Grønlands største privatejede it-selskab var bevidst om et enormt uudnyttet potentiale. Se her hvad SALG&FOKUS hjalp dem med.

Arrow right

Floradania

Floradania Marketing er en brancheorganisation til fordel for den danske gartnerbranche inklusive distributionsselskaber. Floradania arbejder konstant for at sikre vækst og optimale vilkår for en branche der er under konstant pres fra det globale marked og teknologisk udvikling.

Arrow right

“Hokus pokus dit største salg kom
med hjælp fra SALG&FOKUS”