Xerox Partner Grønland

Af flere omgange har topledelsen haft SALG&FOKUS boende i Nuuk for at hjælpe med at udvikle og udbygge deres markedsposition.

Efter et 3-måneders projekt med en blanding af grundlæggende struktur i driften og optimering af salgsindsatserne, satte XPG kvartalsrekord i såvel omsætning som indtjening. Og - så bor de på verdens smukkeste isterning! 

 

Case story, XPG Nuuk:

 

"Begejstringen springer rammerne i XPG og vi bukker og takker Danny Bærtelsen fra SALG&FOKUS, der uden sidestykke har løftet en elefantopgave 64® grader Nord.

På kun 5 arbejdsdage i Nuuk har Danny Bærtelsen forandret XPG markant og positivt! Et fantastisk og tiltrængt indspark!

Vi er ikke længere, at betragte som en traditionel dækningsbidragsorienteret ”boxmovervirksomhed”, men træder nu i markedet som stolte løsningsorienterede konsulenter, der hjælper procesejere til smartere arbejdsgange og rutiner. Kunderne ligefrem takker os for vores besøg!

Vi er endeligt og markant blevet interessante for vore kunder at indgå dialog med, og vi er alle forbløffede over hvor simpelt det har været at gå fra at være PUSH-sælgere til at blive eftertragtede og efterspurgte rådgivere. Resultaterne i ugen talte for sig selv.

  • 11 gennemførte præsentationer
  • 8 reelle nye forhandlinger.   
  • 3 ordrer optaget

Og ikke mindst en vildt engageret salgsstyrke, mærkbart forandret!

Efterfølgende er vores showroom booket så voldsomt, at selv servicechefen har fattet at han ikke skal ”låne” reservedele herfra.

Danny er af natur en personligt engageret kapacitet og jeg kan kun varmt anbefale at I benytter ham. Oprigtigt er det vanskeligt at beskrive den energi han har givet os, men det virker!

  • Programmet var simpelt:
  • Lørdag:  Personlig præsentationsteknik  (rollespil)
  • Søndag: Demoteknik / Afgrænsning mellem salg og teknik
  • Man: Samkørsel sælgere
  • Tirsdag: Samkørsel sælgere
  • Onsdag: Coaching af Michael Thisted

Hermed vores varmeste anbefaling til Xerox og alle i netværket. Brug Danny Bærtelsen som ekstern forandringscoach, jeres sælgere fortjener det !"

Michael Thisted, direktør

XPG - Xerox Partner Greenland

www.xpg.gl

Udpluk af kunder jeg arbejder med:

First Hotel Grand

Fokus på kundeservice, totaloplevelser, effektiv kommunikation og teamwork.

Arrow right

FTZ

FTZ er autobranchens største virksomhed med over 1000 medarbejdere beskæftiget på landsplan. FTZ har mere end 50 afdelinger fordelt i Danmark og på Færøerne. FTZ sælger reservedele til hele den professionelle autobranche og har værkstedskæderne Automester, Din Bilpartner samt HELLA SERVICE PARTNER.

Arrow right

Bargroup

BarGroup består af en række selvstændige brands i bar og restaurationsbranchen.

Arrow right

Thansen

Et flagskib i dansk detailhandel.

Arrow right

“Hokus pokus dit største salg kom
med hjælp fra SALG&FOKUS”