Odense Bulldogs Ishockey

Professionel sport og business hænger uløseligt sammen

Et professionelt forretningsnetværk skal faciliteres af en professionel

Alle sponsorer og samarbejdspartnere til Odense Bulldogs har adgang til det etablerede forretningsnetværk, BIS2BIS. Netværkets formål er at generere forretning for de enkelte medlemsvirksomheder gennem relationsskabende aktiviteter ved månedlige netværksmøder.

Ved siden af Bulldogs kampaktiviteter mødes de op til 100 medlemsvirksomheder ved netværksmøder der gennemføres på skift hos en udvalgt virksomhed. SALG&FOKUS' Danny Bærtelsen har det overordnede ansvar for at facilitere møderne så de gennemføres med relevant indhold i et humørfyldt miljø og med højt tempo.

Alle møderne har et indhold af salgsfremmende kommunikation og diverse øvelser der bringer medlemmerne tættere på hinanden. Derved skabes et loyalt ambassadørkorps med fokus på at bringe hinanden i spil ude i den enkelte medlems øvrige netværk.

Danny Bærtelsen har været mødeleder og facilitator i 3 sæsoner til stor tilfredshed for både forretningen Bulldogs og sponsorer/samarbejdspartnere.

 

"Danny Bærtelsen, Salg & Fokus, har gennem 4 år faciliteret Odense Bulldogs’ erhvervsnetværk Bis2Bis.
Netværket har under Dannys ledelse vokset sig til en betydende faktor i Odense Bulldogs’ markedsføring overfor sponsorer og sponsoremner.
I de 2 sæsoner (2017-2018 og 2018-2019), hvor undertegnede havde ansvaret og var med i Bis2Bis-arbejdet var Danny en inspirerende facilitator, som med stor energi og afvekslende dagsordener sørgede for stor dynamik i netværksarbejdet. Vi har fået mange positive tilkendegivelser fra vores netværksdeltagere – både med hensyn til Danny som facilitator, mødernes indhold og netværkets værdi for deltagerne.
Foruden at have været facilitator af Bis2Bis har Danny altid optrådt som en loyal ambassadør for Odense Bulldogs og har introduceret mange sponsoremner for os."
Odense, 5. august 2019
Odense Bulldogs ApS
Allan Hoffmann Adm. direktør

Udpluk af kunder jeg arbejder med:

Odense Bulldogs Ishockey

Odense Bulldogs Ishockey er den profesionelle del af ishockey miljøet i Odense. Bulldogs spiller i den danske Metal-Ligaen og er traditionelt en klub der ligger i toppen af ligaen.

Arrow right

City Odense

Odense Cityforening valgte at udbyde et tre-trins salgskursus til midtbyens butikker. Til at gennemføre kurset var SALG&FOKUS førstevalget.

Arrow right

Floradania

Floradania Marketing er en brancheorganisation til fordel for den danske gartnerbranche inklusive distributionsselskaber. Floradania arbejder konstant for at sikre vækst og optimale vilkår for en branche der er under konstant pres fra det globale marked og teknologisk udvikling.

Arrow right

Flextek

Flextek A/S leverer komplette løsninger til den danske metalindustri med et stort program af CNC-styrede værktøjsmaskiner af høj kvalitet fra flere af verdens førende maskinproducenter.

Arrow right

“Hokus pokus dit største salg kom
med hjælp fra SALG&FOKUS”