8 Tegn på du ikke overlever i salg

 

maj 2017
 

Lige til højrebenet...

 
 

"8 Tegn på at du ikke overlever i salg"

Frit oversat efter Ken Kupchik; "8 Signs That You'll Never Make It In Sales"

De fleste mennesker ville elske at tjene den slags penge som de bedste sælgere gør. Samtidig vil meget få af de samme mennesker være i stand til at passe ind i det konstante pres der hersker i en højtydende salgsverden. Du skal være en lille smule "skør" for at overleve i salg. At finde mulige kunder, afvisningerne, den desperate indtagelse af hurtig frokost mens du trykker nummeret på den næste mulige kunde - salg er ikke for hvem som helst. Hvis følgende tegn virker bekendt, så vil du med stor sandsynlighed aldrig overleve i salg.

1. Du HADER at være udenfor din komfortzone
Hvis du er en person der ikke kan lide forandring, eller hele tiden at skulle tilpasse dig omstændighederne, så er salg ikke et godt match til dig.
I salg taler du hele tiden med folk fra alle samfundslag der hver især kræver, at du tilpasser dig deres særlige situation for at kunne opnå et salg. Du skal også håndtere et marked og en økonomi der er under konstant udvikling. Krav ændrer sig, ledelsesstrategier skifter retning og du skal navigere i virksomhedens politiske univers.

2. Afvisning bremser dig
Hvis du har tendens til at dvæle ved afvisning og andre forhindringer, så du kommer til at have en meget hård tid i salget. Sælgere er hovedsagelig betalt for at beskæftige sig med alle de "nej'er" de støder på, og påvirke kunden til at komme til et "ja". Der er situationer hvor du måske arbejder på en sag i uger eller måneder, kun for at opleve den falder fra hinanden i sidste øjeblik. Det kræver en bestemt slags person til at vifte den slags skuffelse væk og holde fokus på næste salg. Hvis dette lyder for vanvittigt for dig, så hold dig til dit faste lønjob.

3. Du tager tingene personligt
Folk f.eks. i restaurationsbranchen og dem der laver manuelt arbejde, bliver ikke synderligt påvirket af at blive verbalt misbrugt. Men for dem, der har tendens til at dvæle ved hvad andre siger til dem og tage negative interaktioner personligt, vil salg virke som at gå ind i en båndsav.
Medmindre du kan lære at holde negativitet fra at påvirke dig vil du aldrig holde i salget, uanset hvor stor din vilje er.

4. Du har svært ved at sætte dig i andres sted
Salg (og iværksætteri) kræver en balance mellem at være ekstremt egoistisk og samtidig være empatisk. Selviskhed er det der driver os til at forfølge en karriere der har ubegrænset potentiale indkomst og kan give os den livsstil, som vi drømmer om. Men det er empati der giver os succes på disse typer af job, fordi det at skabe værdi for andre er den eneste måde at opnå succes i salget og i erhvervslivet. De bedste sælgere og iværksættere har ramt denne fine balance perfekt.

5. Du har tendens til at være pessimistisk
Hvis du ser glasset som halvtomt, lad for guds skyd være med at arbejde med salg. Irrationel optimisme er den eneste måde at overvinde de tilsyneladende uovervindelige odds du vil blive konfronteret med, og pessimisterne vil ikke holde mange måneder før deres sande personlighed bliver deres modstander. Selvfølgelig kan folk ændre sig, og pessimisterne kan blive optimister - men du må hellere gøre det hurtigt, da salg er synk eller svøm.

6. Du fungerer dårligt under pres
Salgets pres er intenst. Der er presset for at nå mål, presset fra kunder der vil have opfyldt deres behov, presset fra din organisation, presset fra dig selv for at lykkes alt imens dine konkurrenter lægger tryk på og forsøger at slå dig. Det eneste pres, der nogensinde falder i salget, er trykket i din konkurrents dæk når du i al hemmelighed pifter det når ingen kigger.

7. Du er ikke motiveret af penge
Det er helt ok ikke at være motiveret af penge, men hvis du ikke er, så det vil være meget svært at retfærdiggøre hvad du skal gå igennem i salg. Lad os se det i øjnene; Folk går ind i salg, fordi de kan tjene flere penge end i de fleste andre opgaver. Selvfølgelig er det at hjælpe mennesker en del af salget, men det alene er normalt ikke nok til at drive nogen til at holde momentum når det bliver hårdt. Hvis penge i sig selv ikke interesserer dig, så bare tænk på alle de seje ting du kan købe med dem.

8. Du kan ikke lide at være en sælger
Hvis du ikke kan lide sælgere og føler at det er under dit niveau, eller at det vil være et pinligt karrierevalg, så skal du ikke være een af os alligevel (du vil ikke blive savnet). Succesfulde sælgere omfavner hvad de gør, og ejer det, sammen med flere high-end tyske sportsvogne.
Glem alt om den negative stigmatisering der er knyttet til salg og alle dine drømme kan gå i opfyldelse. Ellers find en anden karriere vej - gør noget som sælgere aldrig ville gøre, opdræt minigrise eller producér håndværker ost.
Er du målrettet mod salgsjobbet
....og søger konstant måder at forbedre dig, så er du altid velkommen til at kontakte mig for en sparringssamtale på 20 30 27 90.

Hvad ville det betyde for dig hvis du kunne læse kundernes tanker?


Læs her om en virksomhed der gik i træningslejr, og nu tænker PULL i stedet for PUSH i salget.


Vil du vide mere om Mindset Selling: JA TAK, EN SAMTALE MED GARANTI FOR VÆRDI!Jeg ønsker dig mange glade og loyale kunder og vil glæde mig til at inspirere dig.

Danny Bærtelsen
Salgsmentor

   
 
SALG&FOKUS hjælper virksomheder der vil arbejde seriøst med at forbedre deres salgsindsatser, til at nå deres mål 

 
 
Danny Bærtelsen
- din wingman i salget
 
VIL DU HAVE FLERE KUNDER ELLER SÆLGE MERE TIL DEM DU HAR?

RING 20 30 27 90 

- MÅSKE KAN JEG HJÆLPE DIG!
 
SafeEx reference
Læs hvad en innovativ it-virksomhed siger om samarbejdet med SALG&FOKUS
 
 
Her får du mere info om SALG&FOKUS
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
WWW
WWW
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
YouTube kanal
YouTube kanal
 
DEL ENDELIG DETTE INDSPARK HVIS DU KENDER NOGLE DER KAN HAVE GAVN HERAF


Copyright © 2010 SALG&FOKUS, All rights reserved.
Tilmeld dig nyhedsmailen
Afmeld dit abonnement    Opdater dine oplysninger 

“SALG&FOKUS - ingen hokus pokus”